Jag har ännu inte lagt upp något recept på fisk. Så här kommer smakligt recept på torsk, med ett täcke av senap blandat med persilja och smulat bröd.
Ingredienser för 4 portitioner
600 gr färsk (eller djupfryst) torskfilé
1 krm salt
½ krm malen vitpeppar
Täcke
½ dl flytande margarin
2 ½ msk fransk senap
2 dl hackad persilja
1 pressad vitlöksklyfta
2 dl smulat vitt bröd
Skär fisken i bitar om ca 2 cm och lägg i en smord ugnsform. Salta och peppra fisken. Blanda därefter ingredienserna till täcket och fördela detta över fisken. Grädda i mitten av ugnen (225 grader) i ca 25 minuter. Servera med kokt ris och haricots verts.
tisdag 27 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar